Så er vinteren kommet til Audestad og vi koser oss med tur i skog og fjell😀.

Mille i farta!

Mille i farta!

Fokus barn har ikke lagt på latsiden i 2010🙂.

Mi-Mio's Fairy Hope, 2x1 pr blodspor, hvor 1m/HP
Mi-Mio's Remember Me, 3x1 pr blodspor, 1 pr fra utstilling, kurs i spesialsøk Modul I og II
Mi-Mio's Maiden Blush, 2x1 pr blodspor, hvor1m/HP
Alle 3 har også gjennomført MH prøve

Desperado Yunior, HP fra utstilling
Desperdado Zelda, HP og CK fra utstilling

Ingridbakken Obama, godkjent ettersøkshund

NVCH Marjano's Champagne Daisy, 3x1 pr blodspor, 2xcert og flere CK fra utstilling
Merjano's Coconut Tequila, HP og CK fra utstilling

Stor GRATTIS til alle sammen, pappa Fokus og farmor er kjempestolt😀

En hoppende glad Mynta - Mi-Mio's Maiden Blush

En hoppende glad Mynta - Mi-Mio's Maiden Blush

10 des. Har mistet min deilige klovn og gla gutt. Zalto døde i dag, det kom så brått og gikk så fort og savnet er enormt. Mange hadde mye å si om Zalto men det har aldri brydd meg. Han bjeffet mye ja, men det var den eneste feilen den gutten hadde! En hund med så mye fantasi, godhet, humør, omtanke og snill skal en leite lenge etter. Det er fryktelig tomt her hjemme og savnet er enormt men når den verste sorgen har lagt seg og jeg kan ta frem alle minnene, kommer jeg til å le mang en gang. Takk Zalto for at du var den klovnen og go gutten du var.

Zalto, vinter 2010

Zalto, vinter 2010

27-28 nov. NSK jubileumsutstilling i Drammen og NKK Nordisk Vinner utstilling Lillestrøm. Med på tur var Iris, Mille, Kikki og Tress.
Lørdag var det Nsk jubileumsutstilling, Iris ble 5 i kl m/ck og Tress ble 3 i sin klasse, Mille ble ikke plassert i sin klasse. Vi hadde en strålende dag sammen med mange hyggelige springer folk🙂.

Kikki og 3 halvsøsken avsluttet dagen sammen med pappa Jack i avlklasse og det ble en fin fin avluttning.
 Best In Show avlsklasse til 
CH Stardom Special Effect (Jack) 

med sine avkom Picabo´s Moonwalker, Soluddén´s Always In my Heart ,Bobwhite´s Driving Home For Xmas ,Picabo´s Moonligt Mist

 (se bilde under)

Søndag var det tidlig opp og avgårde til Lillestrøm og NKK utstilling. Denne dagen fikk Kikki og Iris 1 pr men ble ikke plassert, Mille vant sin kl m/ck men ble dessverre ikke plassert i btk. En STOOORRR TAKKKK til May Britt som handlet Mille denne helgen, du gjorde en kanon jobb. Vi er kjempeglad for at du vil være med i vårt utstillings team. Mille har allerede begynt å planlegge hvor dere skal i 2011😀.
En trivelig utstillingshelg og det var vel det som holdt meg oppe på vei hjem. Vi hadde et j........ dritt vær og føre hjemmover men det gikk bra.

Søndag fikk vi heiagjeng også. Oluf kom innom utstillingen og hilste på. Etter å ha hilst på mamma Mille kjente han oss igjen. Koslig Oluf gutten, var godt å se deg igjen. Tusen takk til Sondre og fam. som tok turen i snøværet🙂.

 Endelig fikk vi tatt ståbilde av Tress.

Tress 4,5 mnd

Tress 4,5 mnd

Best In Show avelsgrupp 
CH Stardom Special Effect (Jack)
med avkom Picabo´s Moonwalker, Soluddén´s Always In my Heart ,Bobwhite´s Driving Home For Xmas ,Picabo´s Moonligt Mist

Best In Show avelsgrupp
CH Stardom Special Effect (Jack)
med avkom Picabo´s Moonwalker, Soluddén´s Always In my Heart ,Bobwhite´s Driving Home For Xmas ,Picabo´s Moonligt Mist

13 nov. Utstilling på Stord. Det ble cert og 2 btk til Mille - Bobwhite's October Fashion. Lille Tress var også med, hun vant sin klasse og ble 2 beste tispe valp. 
I år var det meget trangt i utstillingshallen på Stord. Lille frøken Tress var litt skeptisk til hva vi hadde tatt henne med på men etter å ha lagt i buret sitt og sett på galskapen, syntes hun det var ganske så moro.

3 oktober, fikk besøk av Lizzy - B. Christmas Dream og familie i dag. Koslige Lizzy fikk en klipp og etterpå var det fotosesion.

Tress har vært en snill, tålmodig og trofast heiagjeng. Nå var det hennes tur til å finne på noe extra moro. Vi la et lite blodspor til henne og hun lot seg ikke be 2 ganger.
Kjempe stas

Jeg fant, jeg fant:-)))

Jeg fant, jeg fant:-)))

25-26 september, utstillings helg i Bergen.

 Lørdag BSBK, Mia - B. Spring Fashion ble 2 beste tispe valp, Fokus - B. Acid Jazz ble 4 beste hannhund, Mille - B. October Fashion 3 beste tispe og Kikki - B. Driving Home For Xmas vant junior klasse og alle 3 fikk CK😎


Søndag var det NSK, i dag hadde vi med Felix - B. Spring Fairytale og han ble Bir og Bis-3 valp. Gratulerer til eiere Gro og Jørn🙂.
Fokus ble i dag 3 beste hannhund og endelig var det Mille sin tur å få cert, hun ble 3 beste tispe, lille Kikki fikk i dag en første premie🙂.
Som vanlig var det en trivelig utstillings helg i Bergen😀.

Da tar Fokus - B. Acid Jazz en pause fra utstillingsringen ;-)

Da tar Fokus - B. Acid Jazz en pause fra utstillingsringen ;-)

Felix - B. Spring Fairytale, bildet er fra i sommer

Felix - B. Spring Fairytale, bildet er fra i sommer

Per-Ove og jeg tok en tur til Lærdal for å spille litt golf, på hjemvei tok vi turen innom Aurland for å hilse på Chianti - B. Spring Blooming. For en deilig hund, Torill og Roar har gjort en kjempefin jobb med henne. Skulle så gjerne hatt et bilde av henne men kamera ble glemt igjen hjemme😉.

Dette bilde er fra i vår men hun er fremdeles like skjønn:-)

Dette bilde er fra i vår men hun er fremdeles like skjønn:-)

På vei hjem fra Stavanger, stakk vi innom Mira (B. It's Christmas Time) m/fam. som bor like utenfor Haugesund. Familien forteller at Mira er en snill og god jente. Ikke minst er hun blitt den fiskevenninnen far Magne ønsket seg😀. Dere har gjort en strålende jobb, lykke til videre🙂.

Mira - Bobwhite's It's Christmas Time

Mira - Bobwhite's It's Christmas Time

11-12 september. Utstilling i Rogaland, lørdag var det Nsk og Fokus ble 4 beste hannhund.
Søndag Nkk og Iris ble 3 beste tispe. Vi hadde en strålende fin helg i øs pøs regnvær🙂


Denne helgen fikk Fokus sitt første champion avkom, Daisy - Merjano`s Champagne Daisy ble Norsk Viltsporchampion. Gratulerer til Daisy og eier/oppd. Marian J. Nossen

Pappa jente, Fokus og Daisy

Pappa jente, Fokus og Daisy

Endelig er hun her, kennelens nye tilskudd
Tress - Zelini's Corona Extra.
Vi hadde lyst å fornye oss litt, har tenkt lenge på dette og valget falt på kennel Zelini. Har alltid likt mamma Ylva - Zelini's Strawberry Fields Forever og nå skulle hun ha sitt siste kull. Pappa er
Zeneck -   Linmoor Zimply Zalient, en spennende kombinasjon og da var det bare å kaste seg i det. Nå er hun her, lille Tress. Det er en ung dame med mye fart og mot, vi storkoser oss.
En stor takk til Heidi, kennel Zelini😀

04 september avholdt Voss Hundeklubb blodsporprøve. Det ble 1 pr og prøvens 3 beste hund ble Rex - Bobwhite's October Challenge, eier og fører Anne Marie Eikeland. Gratulerer, vi er kjempestolt av dere😀

31 aug. PP har vært ute å gått bevegelig blodsporprøve i dag, det ble en 1 pr.😀

22 aug. Blodsporprøve i Førde JF. Det ble 1 pr m/HP og prøvens beste hund til PP 😀, 1 pr. ble det også til Fokus. En strålende avslutning på en fin fin helg og en kanon deby for PP.

Tusen takk til Ann-Kristin Gaare som har sendt oss dette bilde🙂

Prøvens 3 beste hunder: PP sammen med, til v. Stardom Sommer Shoe og Bente nr 2, og til h. Anazeide og Inger Marie nr 3.             

  Bak dommerne Torstein Solset og Rudi Sønnervik

Prøvens 3 beste hunder: PP sammen med, til v. Stardom Sommer Shoe og Bente nr 2, og til h. Anazeide og Inger Marie nr 3.

Bak dommerne Torstein Solset og Rudi Sønnervik

I Sande bor Exo - B. Spring Feeling. Kan tro jeg gledet meg til å treffe han igjen. Exo og hannes familie var en trofast heiagjeng hele helgen 😀. Tusen takk!
Etter sporprøven lørdag var det tid for klipp og fotoseanse.

21 aug. Blodsporprøve i Sande, Gaular JF og de ble 2 pr. til Fokus og PP. Dette var PP sin første blodsporprøve, så vi må si oss fornøyd. 

Felix - B. Spring Fairytale er på feriekoloni hos oss og Mia - B. Spring Fashion kom på besøk. Etter at begge ble klippet måtte vi ta bilder av de to deilige valpene😀.

Bobwhite's Spring Fairytale - Felix

Bobwhite's Spring Fashion - Mia

Helgen 2-4 juli, utstillings helg i Trondheim. Reiste sammen med Kristi og Hege (K. Retzina). Lørdag var det Nkk, Iris (B. Easy Listening) fikk CK og 4 beste tispe😀. Søndag var det Nsk, Iris fikk også denne dagen CK og ble 3 beste tispe🤩. Kristi hadde med Iris datter Kikki (B. Driving Home For Xmas. Kikki vant sin klasse og ble 2 beste tispe valp🙂.
I Trodheim bor også Dåapma (B. A Christmas Carol), har ikke sett henne siden hun reiste i februar. Søndag kom Dåapma og hilste på og gjensynsgleden var stor. Thuy-Dung og Geir er fornøyd og synes Dåapma er er trivelig, rolig og omgjengelig hund og da er vi også fornøyd. Det var hyggelig å hilse på dere alle tre, sees til neste år😀.
 
Gratulerer til Hege og Ronja som ble Bis veteran denne dagen.

Vi vil også GRATULERE pappa Jack - SU (U)CH Stardom Special Effect som ble Norsk Utstillingschampion på Nkk lørdag😀.

Takk til Kristi og Hege for en hyggelig utstillings helg og lang kjøretur men med mye latter, tøys og spisepauser gikk turen fort og greit😀.

5-6 juni, utstillings i helg Drammen/Tønsberg. Jeg hadde med Nikki  - Nuch B. Always A First Time. NKK Drammen ble det ck og 3 beste hannhund, NSK Vestfold ble det 3 champion klassen m/ck, denne dagen ble han ikke plassert. Er strålende fornøyd med Nikki sine resultater i helge og nå tar Nikki en pause fra utstillingsringen. Tusen takk til Berit og Torbjørn for at jeg fikk låne Nikki med😀 
Takk for en hyggelig helg til Perly, Marian, Ann (kennel Astrospring), Lotta og Lottie🙂

Tur til Drammen tok også lille Mia. Hun kom lørdag formiddag og skulle være sammen med med og Nikki frem til mandag. For en trivelig, sosial og uredd liten dame. Kan tro vi koste oss🙂.
Slitsomt å være på utstilling, godt med en liten pause på mamma Betty sin skulder.
 

Lørdag 29 mai fikk Fokus 1 pr. på bevegelig blodsporprøve i Voss Hundeklubb😀.

Vi har fått koslig mail og bilder av Leo (B. Spring Sensation), han har det fint og koser seg hos Trond og Jannicke.

Vi har fått hyggelig mail og bilder fra Geir, Thuy-Dung og Dåapma (B. A Christmas Carol) i Trondheim. Der går alt fint og Dåapma er en snill og trivelig valp🙂

Hjemme igjen etter langhelg hos min søster m/fam. på Skiptvet i Østfold. Vi hadde igjen med oss hele gjengen på 8 voksne hunder og valpen Oluf. Hundene storkoste seg, gammle Sessan smilte hele helgen, hun elsker å være med på langturer i bil. 

Oluf ble igjen i Slåstad hos Sondre og hannes familie. Der får Oluf det kjempefint og skal bo sammen med pusen Milla😀. 

08.05. Kikki - B. Driving Home For Xmas har vært på valpeshow på NSK avd Agder, der hun ble Bir og Bis 2. Gratulerer til Kristi som stilte henne, du har gjort en strålende jobb. Blir ikke enkelt for meg å overta utstillings jobben nå😀. Kikki eies av Kristi og Kennel Bobwhite

17-18  april. For en utstillingshelg i Bergen. Lånte med Nikki - Bobwhite's Always A First Time denne helgen. Nikki har vært på 3 utstillinger tidligere, det er 4 år siden og fra da har han 1 cert. 
Lørdag var det NKK og søndag var det NSK utstilling. Nikki tok cert og ble 2 beste hannhund begge dager. Fantastisk. Nikki er tredje championen i dette kullet.
Gratulerer til Berit og Torbjørn Haugen som eier denne flotte gutten og tusen takk for at jeg får låne Nikki med på utstilling😀
Takk til Stig Arne som tok bilde🙂

Da har Lissy - B. Christmas Dream flyttet til sin nye familie. Lykke til!

Siri - B. Maximum Fun og Max - B. Maximum Joy har vært på øyelysing og gonoskopi, begge u.a. Fokus - B. Azid Jazz ble også øyelyst u.a.

13 mars hadde vi utstillingstrening/treff. For en trivelig gjeng vi har. Dere er så flinke, så nå er det bare å melde på til utstilling.
Etterpå fikk de som var igjen løpe og kose seg😀 og noen måtte prøve den nedsnødde agility tunelen 🙃.

Gratulerer til Fokus datter Merjano`s Dream Team - Dixi med bir og big valp på Nordhordland Hundeklubb sin utstilling i helgen 😀.

Del denne siden